Aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen?

We gaan samen aan de slag met jou hulpvraag. Gedurende het proces ligt de focus op jou. Mijn rol als coach/counselor en als integratief psychotherapeut i.o. zal hierin jou begeleiden op jou tempo. We gaan samen kijken hoe wij jou eigen kwaliteiten en krachten kunnen gebruiken of ontdekken. Hoe we ze kunnen benutten, zodat je de volgende stap kunt zetten op de weg die jij aan het bewandelen bent.

Dit kan je verwachten

Gesprekken waarbij ik verschillende werkvormen gebruik die ik mij eigen heb gemaakt, zoals onder andere Oplossingsgericht coachen, Systeemgericht werken, Acceptance and Commitmenttherapy (ACT), Mindfulness, Rationeel Emotieve Therapie (RET), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Motiverende gespreksvoering. Verder heb ik ook verschillende werkvormen eigen gemaakt van de integratieve psychotherapie opleiding. Vaak combineer ik ook de verschillende werkvormen. Daarnaast houd ik er van om met materialen te werken en dingen te laten doen, ervaren en te visualiseren. Ik ben ervan overtuigd door het te kunnen voelen/ervaren en hier naar te luisteren het je verder brengt dan alleen er over te praten.

Het traject

Kennismakingsgesprek

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat je weet wie ik ben, hoe ik werk en wat ik doe. We gaan kijken wat je hulpvraag is, waar je nu staat en waar je graag zou willen staan en of wij samen een klik hebben. Een eerste ontmoeting maakt namelijk al snel duidelijk of en hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kan ik een inschatting maken hoeveel sessies dat er nodig zijn.

Proces

We gaan samen aan de slag om te kijken welke krachten en kwailiteiten je bezit en in kunt zetten om je einddoel te kunnen behalen. Door het te doen, te ervaren en het te voelen op jou tempo met de werkvormen en materialen die het beste bij jou passen. Je gaat zelf op een ontdekkingstocht waarbij ik je zal begeleiden en jij zelf je antwoorden en inzichten zult vinden.

Resultaat

We gaan samen alles inzetten om je doelen te kunnen halen. Echter is het ook afhankelijk van jou inzet, inzicht en motivatie.

Tarieven

Intake
gratis
Sessie 1 uur
€98,-

(btw vrijgesteld)

Sessie 1,5 uur
€128,-

(btw vrijgesteld)

CAT level 3 therapeut

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden door sommige zorgverzekeraars een sessie als counselor vergoed. Om te zien welke vergoeding er voor jou geldt, kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Ik word vergoed via de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijze. Voor meer informatie kijk hier.

Ik werk onder de volgende prestatiecodes:
24505 – Coaching
24506 – Counseling

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode.
Voor het geschillen- en tuchtreglement kijk hier.