Prikkels, gedachten, emoties dagen uit, jij bepaalt tot hoever

Prikkels, gedachten, emoties dagen uit, jij bepaalt tot hoever

Jij bent de enige die deze regie kan bepalen. Daarin mag je jezelf vooropstellen. “Jezelf Voorop” is de naam van mijn praktijk in Boxmeer waar ik integratieve therapie, coaching en counseling bied. Een bewuste naamskeuze, want jezelf vooropstellen kan een begin van een herstelproces zijn, bijdragen aan een positieve mindset en kan je beter leren omgaan met prikkels, emoties en negatieve gedachten. Je kwetsbaarheid aangeven en hulp vragen is ook jezelf vooropstellen. Laat ik dat vooropstellen.

Prikkel ik je al? Daag ik je uit in emoties met de hoeveelheid van die twee woorden die ontzettend veel betekenis hebben? Vind je jezelf vooropstellen lastig? Ik ook!

Want met deze post stel ik mezelf voorop door actief te gaan deelnemen op social media. Eerlijk? Ik vind dat best spannend.

LinkedIn heeft lange tijd mijn aandacht niet gehad. “Waarom niet? Je bent toch ook ondernemer en netwerken is belangrijk”, hoor ik jullie denken. Ja, helemaal mee eens. Wat ik vooral heel belangrijk vind, is kennis delen en ontvangen en hoe kan dat beter om dat hier met jullie te doen. Dus ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, je posts te lezen, met je te sparren en mee te denken.

Met trots heb ik sinds kort mijn nieuwe website www.jezelfvoorop.nl gelanceerd en er volgen de aankomende tijd blogs en posts over onderwerpen zoals: hooggevoeligheid/ zelfvertrouwen/ emotieregulatie/ perfectionisme/ autisme en diverse onderwerpen over psychische- en mentale gezondheid.

Wil je me volgen? Super natuurlijk. Kom maar op met dat netwerken.

(Zie je, ik kan het wel)

Geplaatst op: 6 december 2023
Share This