06 83628696 info@jezelfvoorop.nl

Unieke werkwijze: ERVAREN BELEVEN EN DOEN!     Jij staat centraal, ik denk niet in hokjes, ben erkend, deskundig en heb veel ervaring

Trajecten

Niet alleen praten, maar ook dingen doen, ervaren en beleven.

Kennismakings gesprek

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat je weet wie ik ben, hoe ik werk en wat ik doe. We gaan kijken wat je hulpvraag is, waar je nu staat en waar je graag zou willen staan en of wij samen een klik hebben. Een eerste ontmoeting maakt namelijk al snel duidelijk of en hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kan ik een inschatting maken hoeveel sessies dat er nodig zijn.

Proces

We gaan samen aan de slag om te kijken welke krachten en kwailiteiten je bezit en in kunt zetten om je einddoel te kunnen behalen. Door het te doen, te ervaren en het te voelen op jou tempo met de werkvormen en materialen die het beste bij jou passen. Je gaat zelf op een ontdekkingstocht waarbij ik je zal begeleiden en jij zelf je antwoorden en inzichten zult vinden.

Resultaat

We gaan samen alles inzetten om je doelen te kunnen halen. Echter is het ook afhankelijk van jou inzet, inzicht en motivatie.

Tarieven

Intake
gratis
Sessie 1 uur
€99,50

(btw vrijgesteld)

Sessie 1,5 uur
€129,50

(btw vrijgesteld)

Vergoedingen

Omdat ik kwaliteitstherapeut ben, worden de therapeutische behandelingen door zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Om te zien welke vergoeding er voor jou geldt, kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Ik word vergoed via de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijze. Voor meer informatie kijk hier.

Ik werk onder de volgende prestatiecodes:
24511 – Overgie psychosociale therapie
24505 – Coaching
24506 – Counseling

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode.
Voor het geschillen- en tuchtreglement kijk hier.

Share This