Yes ,mijn droom komt uit!

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Wilmie, getrouwd en moeder van 2 mooie zonen in de puberleeftijd. Ik heb altijd gewerkt in de zorg, ik heb hierin veel mensen ontmoet en daardoor ervaring met jong en oud. Door deze ervaring weet ik hoe moeilijk het is als je tegen een belemmering aan loopt, om dit te kunnen accepteren of om te buigen naar iets positiefs. Soms heeft het meer tijd nodig. Dan heb je voor je gevoel die tijd niet of heb je het gevoel dat je wel vooruit wilt, maar loop je tegen een muur aan en zie je even die uitweg niet meer. Alles wordt dan even teveel. Als je diep van binnen kijkt, dan weet je vanuit je hart dat die uitweg er wel zal zijn. Dat deze weg ook open staat voor jou, alleen je merkt het nog niet. Door toch weer diep van binnen naar jezelf te kijken en met je eigen stukken aan de slag te gaan, zal deze weg steeds verder open komen te staan. Ook al heb je soms het idee dat het niet werkt. Dat is precies de reden waarom ik me ben gaan specialiseren als coach/counselor en als integratief therapeut, hier ligt mijn passie! Ik wil jou hierin begeleiden. “je kunt een rugzak dragen, maar je kunt ook zelf beslissen hoe je hem wilt dragen.”

Ik ben er van overtuigd dat iedereen kwaliteiten in zich heeft om met belemmeringen/hindernissen aan de slag te gaan. Soms liggen de kwaliteiten wat verder verstopt of wist je niet dat je ze in je had. Het is te vergelijken met een diamant die soms nog bijgeslepen moet worden. Vandaar ook mijn logo. De druppel die ben jij en de diamant die in de druppel staat zijn jouw kwaliteiten die jij bij je draagt. Mijn werkwijze is door het te doen, te ervaren en het te voelen op jou tempo met de werkvormen en materialen die het beste bij jou passen. Je gaat zelf op een ontdekkingstocht waarbij ik je zal begeleiden en jij zelf je antwoorden en inzichten zult vinden. Ik gun jou ook dat die rugzak lichter gaat worden. Dat je bemerkt dat je meer in je hebt dan je verwacht. Als je dan terugblikt dat je kunt zeggen: “Hier heb ik veel van geleerd”.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je tips, informatie en blogs kunt ontvangen. Als welkomstcadeautje ontvang je gratis de PDF “De 6 dingen waarvan we weten dat het werkt, maar die we nooit doen”.

Geplaatst op: 4 oktober 2023
Share This